Peel off mask test – vi har funnet de beste peel off maskene på markedet (2021)

1
Jorgobé Peel Off Mask

Jorgobé Peel Off Mask er en original black peel off mask som går i dybden for å rense huden. Den binder urenheter og smuss i huden til seg som dermed dras av sammen med masken. Den er vegansk og passer til de med sensitiv hud.  Derfor skal du velge Jorgobé Peel Off Mask Jorgobé Peel Off Mask er en vegansk maske som vi har vurdert som testens beste peel off mask. Dette er fordi den…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Jorgobé Peel Off Mask129 kr.CoolShop
Shiseido WASO Purifying Peel Off Mask249 kr.CoolShop
Pixi T-Zone Peel Off Mask275 kr.Lyko
Nivea Peel-Off Urban Skin Detox Mask118 kr.Lyko
Quick Fix Facials Gold Peel Mask65 kr.Shopping4net

Hver dag utsetter vi huden vår for forurensning, kulde, sol, sminkeprodukter og stress. Dette kan føre til urenheter, tette porer, hudormer, fet hud, økt talgproduksjon og andre urenheter. Det er derfor viktig å gi huden en ordentlig god detox en gang i blant – og her er en peel off mask perfekt. 

En god peel off mask tar med seg disse urenhetene når vi drar av masken og etterlater huden vår ren og frisk. I tillegg går maskene inn for å pleie huden. Men det finnes forskjellige typer peel off mask for eksempel den klassiske svarte ansiktsmaske. 

Vi har gått igjennom de mest populære maskene på markedet. Ved å ha gått igjennom en rekke black peel off maske test og andre tester av peel off masker, anmeldelser og erfaringer har vi her samlet de vi mener er best i test, og som du trygt kan velge som din nye peel off mask for å rense huden din. I tillegg gir vi deg noen gode tips og råd sånn at du er bedre rustet til både valg og bruk av din nye maske.

Jorgobé Peel Off Mask – den beste peel off mask

Jorgobé Peel Off Mask er en original black peel off mask som går i dybden for å rense huden. Den binder urenheter og smuss i huden til seg som dermed dras av sammen med masken. Den er vegansk og passer til de med sensitiv hud. 

Derfor skal du velge Jorgobé Peel Off Mask

Jorgobé Peel Off Mask er en vegansk maske som vi har vurdert som testens beste peel off mask. Dette er fordi den virker svært effektivt mot flere typer urenheter i huden. Dens unike sammensetning av ingredienser som trekull, beroligende planteekstrakter og kaolinkleire gjør at huden blir etterlatt ren og myk. 

Masken virker beroligende på huden samtidig som at den binder til seg urenheter som for eksempel fra porene, hudormer og døde hudceller. Dermed følger dette med når du drar av masken. 

Produktdetaljer

 • 100 ml
 • Vegansk
 • Fri for silikon, mineraloljer og parabener og kan brukes på sensitiv hud
Det vi liker:
 • Vegansk peel off mask
 • Får med seg smuss fra tilstoppede porer, hudormer, døde hudceller og andre urenheter når masken dras av
 • Virker beroligende og mykgjørende på huden

Shiseido WASO Purifying Peel Off Mask – gir huden en detox

Peel off masken fra verdenskjente Shiseido kommer i en fresh rødfarge. Dersom du ønsker å gjenopprette balansen og glød i en stresset hud, kan det være lurt å gi huden en ordentlig detox. Det er nettopp det Shiseido WASO Purifying Peel Off Mask gir huden din. 

Derfor skal du velge Shiseido WASO Purifying Peel Off Mask

Huden vår blitt lett stresset av ytre faktorer som forurensning, sol, vær og vind. I tillegg blir huden vår også påvirket av indre stress. Det kan derfor være lurt å gi huden din en skikkelig detox en gang iblant, og da kan vi i stor grad anbefale Shiseido WASO Purifying Peel Off Mask. Den fjerner urenheter fra bl.a porene veldig effektivt, og inneholder samtidig en rekke mineraler og vitaminer for å etterlate huden med en ekstra glød og energi. 

Produktdetaljer

 • 100 ml
 • Fri for parabener og mineraloljer
 • Passer alle hudtyper
Det vi liker:
 • En god detox for en stresset hud
 • Fri for parabener og mineraloljer
 • En peel off mask i en fresh rødfarge

Pixi T-Zone Peel Off Mask – En “superfood” peel off mask

Pixi T-Zone Peel Off Mask har basert seg på superfoods som viser seg å ha veldig gode rensende effekter på både kropp og hud. Dette er ansiktsmasken for deg som føler at huden din har blitt blek, trøtt og livløs fra hverdagens påkjenninger. Masken gir huden en detox og frisker opp huden.

Derfor skal du velge Pixi T-Zone Peel Off Mask

Pixi T-Zone Peel Off Mask er en rensende og oppstrammende ansiktsmaske. Pixi har laget en peel off mask basert på ingredienser som blir brukt som «superfood» som for eksempel avokado, bambusekstrakt, agurk, grønn te og aloe vera. 

Når du trekker av masken følger urenheter fra tette porer, kviser og hudormer med, i tillegg til at masken fjerner oljer i ansiktet. Huden blir etterlatt frisk, stram og med en ny glød. 

Produktdetaljer

 • 45 ml
 • Passer for alle hudtyper
 • Skal påføres i T-sonen
Det vi liker:
 • Inneholder superfood-ingredienser som avocado, agurk, aloe vera og grønn te
 • Frisker opp en trøtt og livløs hud
 • Fjerner urenheter og absorberer olje

Nivea Peel-Off Urban Skin Detox Mask – Fjerner urenheter fra forurensning fra bymiljø

Nivea Peel-Off Urban Skin Detox Mask er en maske som er laget spesielt med fokus på den påkjenningen et bymiljø har på huden vår. Den gir huden din en god detox og fjerner urenheter i huden din. Den er også dermatologisk testet.

Derfor skal du velge Nivea Peel-Off Urban Skin Detox Mask

Forurensning ute kan ha en står negativ påvirkning på huden din. Det kan føre til flere urenheter i huden din i form av tilstoppede porer, kviser, smuss og talg i huden din. Så hvis du bor eller har vært i bymiljøer er det lurt å gi huden en jevnlig detox. 

Nivea Peel-Off Urban Skin Detox Mask fjerner smuss på hud og i porer og fjerner også overskudd av olje og talg i huden din. Resultatet blir en sunn og frisk hud med en ny glød. Masken er dermatologisk testet og passer derfor til alle hudtyper. 

Produktdetaljer

 • 75 ml
 • Dermatologisk testet
 • Spesielt laget mot forurensning
Det vi liker:
 • Fjerner oljer og matter huden din
 • Dermatologisk testet
 • Forebygger urenheter forårsaket av forurensning

Quick Fix Facials Gold Peel Mask – en peel off mask som gir mye fuktighet

Quick Fix Facials Gold Peel Mask er en maske som I tillegg til å rense huden, tilfører huden mye fuktighet og gir huden en ny glød. Dette er derfor en svært god ansiktsmaske også til de med tørr hud.

Derfor skal du velge Quick Fix Facials Gold Peel Mask

Quick Fix Facials Gold Peel Mask er en ansiktsmaske som effektivt fjerner urenheter som har kommet som følge av forurensning. Vi blir utsatt for forurensing hver dag og hele tiden, og det er derfor viktig å gi huden mer dybdegående renser en gang iblant. I tillegg til rens er dette produktet en maske som også tilfører masse fuktighet til huden. I tillegg inneholder masken en rekke vitaminer som også bidrar til en jevnere hudtone og en ny glød. 

Produktdetaljer

 • 75 ml
 • Inneholder vitaminer
 • Gjenoppretter fuktigheten
Det vi liker:
 • Fjerner effektivt forurensning fra huden
 • Er en svært fuktighetsgivende maske og passer for tørr hud
 • Stimulerer produksjonen av nye hudceller

Guide til å velge den beste peel off mask

Vi vet det kan være vanskelig å finne frem til hva som er den beste peel off mask til deg og din hud. Vi håper derfor at denne artikkelen som viser en rekke best i test masker vil hjelpe deg litt på veien. Vi har i tillegg samlet sammen noen gode tips og råd til deg som kan hjelpe med både valg og bruk av riktig peel off mask. 

Hvordan skal man velge beste peel off mask?

Det finnes mange forskjellige peel off mask på markedet, og en som fungerer godt for en annen fungerer nødvendigvis ikke like godt på deg. Det er derfor viktig at du velger en maske som passer til nettopp din hud og problemområder. 

De fleste peel off mask har som hensikt å gi huden din en detox og å rense huden din ved å dra med seg urenheter fra tette porer, forurensning, smuss, hudormer og døde hudceller. Og dette er noe alle trenger en gang iblant. Utover det er det viktig å se hva slags andre behov du har. Har du tørr hud burde du velge en med mye fuktighet, har du en fet hud burde du gå etter en peel off mask som fjerner olje og talg fra huden. 

Finn derfor en maske som passer til din hudtype, dine problemområder og som etterlater huden din sånn du ønsker at huden din skal bli. 

Hvordan skal en peel off mask påføres?

Vi anbefaler alltid å lese anvisningene på produktet nøye før du bruker det. Påføringen kan nemlig variere fra maske til maske. Det er allikevel noen ting som går igjen ved påføringen på alle peel off masker:

 1. Start med å rense ansiktet ditt med en hud ansiktsrens.
 2. En maske skal alltid påføres på en ren og tørr hud. Noen peel off masker skal påføres kun i T-sonen (panne, nese, hake), mens andre i hele ansiktet. Les derfor anvisningene og unngå alltid områder med mye hår eller hårlinjen (hvis ikke blir det smertefullt), lepper og området rundt øynene. 
 3. La masken sitte etter anvisning eller til masken har tørket helt
 4. Dra av masken – start enten nedenfra og dra oppover, eller start i ytterkantene av ansiktet og beveg deg innover.
 5. Skyll av eventuelle rester med varmt vann og avslutt med en god ansiktskrem.

I starten kan du oppleve at noen urenheter blir fremprovosert. Det er derfor det er lurt å bruke maske jevnlig, gjerne en til to ganger i uken for å få og opprettholde et godt resultat. Ikke bruk masken flere ganger i uken enn hva som er anvist på produktet.

FAQ

Hvilken peel off mask er den beste?

I denne testen er det Jorgobé Peel Off Mask som er best i test. Det er en klassisk svart peel off mask som virker svært effektivt mot urenheter i huden. Du skal dog huske å alltid velge maske etter din hudtype og behov for huden din. 

Hvorfor burde man bruke en peel off mask?

Huden blir utsatt for forurensning, sol, kulde og stress i hverdagen vår, noe som har en negativ påvirkning på huden. Det er derfor viktig å gi huden en god detox en gang i blant for å gjenopprette balansen og for å fjerne urenheter som følge av disse faktorene.

Gjør det vondt å dra av en peel off mask?

Noen kan synes det er litt ubehagelig, men det skal i utgangspunktet ikke gjøre vondt. Men det er viktig at du passer på å unngå områder med hår som bryn og i hårlinjer og områder med sårbar hud som rundt øynene og lepper.